Wie ben ik?

Nadat ik ‘Wie ben jij?‘ had geplaatst, vond ik een hoop leuke blogjes. En nu ik Seaworld.nl weer ‘verbeterd’ heb, ben ik toch benieuwd wie er is blijven plakken en wie er nieuw bijgekomen is. Vandaar dit nieuwe blogje. Een soort spam je blog, maar dan anders. Want ja, daar houd ik nou eenmaal van!

Ik blog al jaren met plezier, maar het afgelopen jaar ben ik echt aan de slag gegaan met bloggen. Mezelf verdiepen in wat ik nu echt wil schrijven, maar ook wat uitgebreider qua design. In het begin wist ik niet goed wat ik precies uit wilde stralen en langzaam maar zeker komt dat gevoel van ‘dit wil ik!’ toch echt meer tevoorschijn op mijn blog. Mijn blog is een uit de hand gelopen hobby, maar het designen blijft iets waar ik echt onwijs dol op ben! In 2015 wilde ik dan ook graag een nieuw thema maken. Een thema waarin mijn portfolio ook goed naar voren zou komen. En ja, ik vind zelf dat dat gelukt is. Mijn portfolio is licht, open en ik kan op een grote pagina goed duidelijk maken wat ik precies gedaan heb (zoals hier – even spammen voor mezelf, haha). En voor het eerst sinds ik weer begonnen ben, voelt het goed. Helemaal goed.

En dat is niet alles. Omdat ik dol ben op het lezen van andere blogjes, heb ik ook de blogroll aangepast. Ik heb bij mijn favoriete blogjes een klein deel gepikt (mua ha ha!) van de header of het logo en dat heb ik geplaatst in de blogroll. Zo weten jullie toch een beetje waar je naar doorklikt en dat vind ik zelf ook altijd fijn!

Maar goed, nu het punt waarbij ik jullie nodig heb! Ik schrijf mijn blogjes met veel plezier en ik ben altijd onwijs blij met jullie leuke reacties. Ook de minder leuke reacties maken mij blij, hoor. Haha. Maar wat ik me vaak afvraag is: Wie bereik ik met mijn blogjes? Wie leest dit? En omdat niet iedereen altijd een reactie achter laat op elk blogje, wat logisch is natuurlijk, wilde ik dit blogje wat laagdrempeliger maken. Dus als jij mijn blogjes leest, maar eigenlijk niet vaak reageert, heb je daar nu alle reden toe. Ik ben namelijk onwijs benieuwd naar jou, eventueel naar jouw blog en naar wat je hier leuk vind om te lezen. En ik hoop dat je dat met mij wilt delen! Dus mijn vraag aan jullie: Wie ben jij? Wie leest dit?