Series kijken op Netflix

Je ziet ze wel vaker langskomen. De bloggers die vertellen over hun favoriete series. Of zelfs documentaires. En vaak zijn die series/docu’s op Netflix te vinden. Dit artikeltje is geen advertorial. Ik ben gewoon echt zo gek op Netflix. Wij waren er onwijs snel bij toen Netflix in Nederland kwam. En nu? Nu kunnen wij hier in huis niet meer zonder. Ik heb een lijstje gemaakt met een paar van mijn favoriete Netflix-series. Fijn op de zondag!

♥ Lie to me Wat een geweldige serie. Echt. Ik kende de serie van reclames, maar had er nog nooit naar gekeken. Eigenlijk dacht ik dat het geen serie voor mij was. But boy, was I wrong. ‘Lie to me’ heb ik binnen een week helemaal gekeken. Nu kijk ik heel anders naar andere mensen. Vooral als ik twijfel aan hun eerlijkheid. Haha. Ik ben er zelf gewoon een leugen-expert van geworden. Er zijn vijf seizoenen. En ze staan allemaal op Netflix. Super, dus!

♥ Sherlock Yilmaz (mijn vriend) en ik waren al onwijs benieuwd naar deze serie. Maar om de één of andere reden zijn we er nooit aan begonnen. Toen we zagen dat de serie op Netflix stond, dachten we: ‘Nou, gaan we het toch maar kijken?’. Sherlock in een nieuw jasje. Maar toch niet! Deze serie is heel gaaf in elkaar gezet. Elk seizoen zijn er maar drie afleveringen. Deze afleveringen duren wel negentig minuten. Dus ga er goed voor zitten. Oh, en als je tussendoor wilt plassen? Dat kan gewoon. Je kijkt Netflix, weet je nog? Haha.

♥ Breaking Bad Ik begrijp helemaal waarom deze serie zo goed scoort. Wauw! Wat een goed verhaal. Oké, eerlijk? Ik moest de eerste twee seizoenen echt heel erg inkomen. Eigenlijk wilde ik niet meer kijken. Het is dat Yil wel graag verder wilde kijken, hoor. Anders had ik gedacht: Heisenberg, meh. Maar nu? Nu denk ik: Oh my God, Heisenberg! Haha. Je gaat bij deze serie steeds meer geven om bepaalde personages. Andere personages zou je het liefst uit het raam gooien. Echt, echt een goede serie.

♥ Chuck Ja, ik ben misschien een beetje bevooroordeeld. Ik ben namelijk een beetje verliefd op Zachery Levi. De man met het mooiste gebit ter wereld. Echt! En voor de mannen is er Yvonne Strahovski. Een blonde spionne. Chuck zelf is een beetje een nerd. Te cute. Maar door omstandigheden zitten alle bad-guys achter hem aan. Het begint als een comedy. Maar eigenlijk is het gewoon een onwijs goed verhaal. Het einde is (voor de echte Chuck-lovers) heel sneu, maar ook heel gaaf. Ja, ben je al benieuwd?

2 gedachten over “Series kijken op Netflix”

  1. Sinds ik een abonnement hebt, ben ik ook “hooked”! Ik vind Orange is the New Black helemaal geweldig!! Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen… maar die begint pas in juni 2015 helaas.

  2. Ik heb Breaking Bag ook via netflix gekeken, en wat een geweldige serie zeg! De andere heb ik nog niet gezien

Reacties zijn gesloten.