Alles doet het weer!

Misschien ben je in de afgelopen drie dagen op NoahJade.nl geweest (lief van je!) en heb je het al gezien. De site lag eruit. Helemaal. Er was een fout in de database. Dat was er niet echt, dat stond er. Er was namelijk een enorme storing bij MijnDomein. En aangezien ik daar gehost ben, lag de site eruit. En niet een uur, nee. Drie dagen! De grootste storing die MijnDomein ooit gehad heeft.

Deze storing betekent voor mij dat ik de site niet kon updaten. Ook kon ik niet achter de schermen aan de slag. Aan de slag met het maken van lay-outs bijvoorbeeld. Dus dat was even balen. Voor mij en voor de mensen die wachten op hun nieuwe lay-out. Sorry! Maar zodra alles gisteren weer online kwam, ben ik aan de slag gegaan. Allereerst is er een verandering geweest die jullie allemaal kunnen zien: Een nieuw uiterlijk voor NoahJade.nl! Niet heel drastisch, maar toch even wat anders. Een nieuwe header. Blauwe accenten. Ik vind het leuk, zo! Ook ben ik bezig met het maken van een blogroll. Als je interesse hebt om met jouw blog in de lijst te komen, laat het me weten! Sowieso voeg ik blogjes toe die ik dagelijks bezoek, maar voor de zekerheid kun je me mailen. Of je laat een reactie achter met daarin dat je ook op de blogroll wilt komen te staan!

Oh, de NoahJade Facebookpagina heeft sinds gisteren 100 likes! Echt heel leuk. Wist je trouwens dat ik heel actief ben op Twitter en Instagram? Je mag me natuurlijk ook volgen op Bloglovin. Handig, mocht MijnDomein ooit weer platliggen. Laten we hopen dat het niet meer gebeurt, maar you never know! Zo. Volgens mij zijn we weer bijgekletst. Wat vind jij van de nieuwe lay-out? En heb jij ook gemerkt dat er sites uitlagen door de storing van MijnDomein?