Alpro Sojadrink +1 Complete Care

Jeetje, wat een naam alleen al. Om zo even uit te typen. Hopen dat het wel netjes past, zo lang. Haha. Maar goed, waarom heb ik het hierover? Wij kregen een pak van deze sojadrink van Alpro opgestuurd om te kijken wat we ervan vonden. En omdat ik niet iemand ben die snel over producten blogt, heeft het toch wel wat te betekenen dat ik er een stukje over schrijf.

Oké, om eerlijk te zijn: Ik lust geen sojamelk. Ik vind het dus gewoon echt heel vies. Bah. Yuk. Nasty. Maar goed, mijn kinderen zijn allebei niet zo lastig als ik en de Alpro Sojadrink +1 Complete Care leek me toch wel gezond. Dus toen ik benaderd werd om een pak uit te laten proberen door mijn kindjes, dacht ik: Oké, dan kunnen we het een keer proberen. Ik loop er zelf niet eens naartoe in de supermarkt. Puur omdat ik het zelf niet lust, haal ik het ook niet voor Jayden en Kayla. En hoewel ik wel eten voor ze koop dat ik zelf niet lust, denk ik eerlijk gezegd gewoon niet aan sojamelk. Oeps.

De volgende dag was het pakketje al binnen! Ik stond er zelf even van te kijken. ‘s Ochtends vroeg kwam het al. En de kindjes zijn altijd heel enthousiast – lees: ‘Wat zit daarin?’ ‘Mag ik het open maken?’ ‘Heeft de postbode dat gebracht?’ Non-stop. Dus iedereen lekker nog in pyjama aan de grote tafel en de kindjes een grote beker met een klein beetje sojamelk erin. Even laten proeven. Voor hetzelfde geld, vinden zij het ook niks en dan heb ik al enorme bekers ingeschonken. Het klinkt stom, maar het was best even spannend. Van die grote vragende ogen en ik zat daar al een beetje vies te kijken naar de sojamelk (haha, ik ben geen goede reclamemaker – sorry). En toen mochten ze allebei een slok nemen. Heel voorzichtig.