Aanrader: Bagels & Beans

Er is een grote kans dat je er al een geweest bent. Bagels&Beans. Ik vind het zo’n leuk plekje om even te zitten. Tot nu toe heb ik er vaak koffie gehaald. Of even een bagel. Logisch. Haha. Maar ik had er nog nooit even zitten werken. Tot gistermiddag.

Zaterdag begon heel raar. Ik sliep uit en werd heel chagrijnig wakker. Gebeurt wel eens. Dan is meteen mijn hele dag verpest. Voor mijn gevoel dan, hè? Maar goed, ik moest nog wat dingen doen. Maar ik wilde toch graag buiten de deur iets eten. Normaal gesproken eet ik dan alsnog thuis iets. Lekker saai. Ik had daar dus geen zin in. Gewoon even lekker naar buiten. Laptop in mijn tas. Nieuwe Hema agenda, notitieboekje en pennen mee. Hup, naar de B&B. De Bagels&Beans hier vlakbij, heeft een grote serre. Daar ben ik lekker gaan zitten werken. Het grootste voordeel aan Bagels&Beans is dat er een speelhoekje is voor kindjes.

Kayla was gezellig mee. Ze propte een stuk bananencake naar binnen, nam een slok appelsap en weg was ze. Lekker krijten met een ander kindje. Gratis Wi-Fi aan. En zo heb ik alle dingen op mijn lijstje kunnen doen. Uiteindelijk was ik helemaal niet chagrijnig meer. En ik ben echt een chagrijn, hoor. Haha. Als ik eenmaal zo’n bui heb, is er veel nodig om me daar weer uit te halen. En eigenlijk was ik al niet meer chagrijnig toen ik een slok koffie had genomen. Yilmaz kwam ook nog langs. Kayla vermaakte zich en kreeg ook nog een lolly. Oh, en een hartjessnoepje. Zeker voor herhaling vatbaar, dus!

♥ Aardig personeel ♥ Lekkere koffie ♥ Veel ruimte om te werken ♥ Speelhoekje voor de kindjes ♥ Gratis Wi-Fi ♥ Lichte ruimte ♥ Druk, maar niet propvol ♥ Lekkere bagels ♥ Snelle bediening ♥ Personeel is lief voor je kindje ♥ Niet duur ♥ Gezellig ♥ Cijfer: 9